چربی گیر رستوران و آشپزخانه معمولا از جنس بادوام
فایبرگلاس رنگ شده مات می باشد و در بعضی مواقع به سفارش مشتری و یا کارفرما
چربی گیر از جنس پلی اتیلن (
poly polyethylene) ساخته می شود . جنس پلی اتیلن بسیار مقاوم تر از
فایبرگلاس
بوده و قابل دفن در سطح زمین میباشد . این جنس در مقابل خوردگی و اسیدی
شدن فاضلاب بسیار مقاوم است و عمر تقریبی این دستگاه چیزی بیشتر از 50 سال
میباشد . عمر بالا , کارایی , دوام بدنه باعث شده تا نظر کارفرما های
پروژه های رستورانی به سوی این
چربی گیر (
چربی گیر پلی اتیلن poly polyethylene ) معطوف گردد . لازم به ذکر است پروسه ساخت , قالب ریزی , قالب بندی , خنک سازی و اسمبل کردن در
چربی گیر پلی اتیلن بسیار دشوار تر از ساخت و راه اندازی
چربی گیر فایبرگلاسی میباشد .